Happy Irfa


Tadi aku duk skroll gambar2 dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum remove kita stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).