Happy Irfa


Semalam aku di pekan seorang 'macha' sambil bercerita sebuah kisah sedih aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).